top of page

Top İmalatçıları



Yazın yaklaşması ile çeşitli sektörler ya dönemine uygun ürünlerini satışına yönelik olarak çalışmalara hız vermiş durumda bunlardan ilgi alanımızda olan ve çocukları da yakından ilgilendiren bir sektör ile makaleme başlamak istiyorum.

Yaz dönemlerinde havaların ısınması ve doğanın bize sunduğu güzellikler çerçevesinde belki de yazın tadını çocukların çıkardığını söylemek sanırım çok abartı olmaz. Yaz dönemi ile başlayan okul tatili sebebiyle kış döneminde havaların soğuk olması sebebiyle giymek durumunda olduğumuz palto ve kazakların ağırlıklarından kurtularak ve güneşin vermiş olduğu enerji ile daha hafif kıyafetler ve kış döneminde eve hapsolma gibi şartlardan bir nebze olsun kurtulmuş, dışarıda oyun oynayabilmenin keyfini doyasıya yaşamış oluyorlar.

Yaz döneminde dışarıda oynayabilme şansını elde eden çocuklar bu döneme uygun çeşitli oyunlar, spor aktiviteleri de yapma şansı yakalamış oluyorlar. Bu dönemde ön plana çıkan en yaygın oyunlardan biri de hiç şüphesiz çeşitli top oyunları çerçevesinde futbol, voleybol ve basketbol gibi çeşitli oyunlar oynayarak hem oyun oynamış hem de spor aktivitelerinde bulunmuş oluyorlar.

Bunu bilen plastik top imalatçıları yaz döneminin yaklaşması ile yeni döneme yönelik çalışmalarını arttırmış durumda, yaz döneminin vazgeçilmezleri arasında yer alana plastik futbol topu, dikişli futbol topu, basketbol topu ve voleybol topu imalatını yapan firmalar yeni döneme hazırlık için çeşitli renk ve desenlerde aralıksız üretim yapmaya devam ediyor.

Üretim aşamasında çeşitli aşamalardan geçerek üretilen pvc top, plastik top ve dikişli toplar fabrikadan toptancıya, toptancıdan marketlere, bakkallara ve kırtasiyelere kadar uzanan tüm bu yoğun çalışmaların sonucun da top imalat fabrikaları ürünlerini pazarda daha çok tercih edilen ürünler arasında görmek ve pazar payından daha çok pay alabilmek için reklam ve tanıtım faaliyetlerine hız vermiş durumdadır.

Ayrıca top imalat fabrikaları toptan alımlarda bulunan toptancılara uygun fiyatlı ve en ucuz olacak şekilde top satışlarını yürütmektedir. Bu dönemde toptancılara yönelik imalat gerçekleştiren top imalatçıları çalışma faaliyetlerinin yanı sıra özel imalat gerektiren şirket ve kurumlara özel baskılı top imalatları da gerçekleştirmektedir. Bu anlamda bir çok firma ve kuruluşun reklam çalışmalarına fa ürettiği toplar ile promosyon çalışmalarına da destek vermektedir.


10 görüntüleme0 yorum

Son Yazılar

Hepsini Gör
bottom of page