top of page

VOLEYBOL TOPU İMALATI

Güncelleme tarihi: 9 Ağu 2022



Mardin Belediyesi Promosyon Voleybol Topu

Spor ürünleri satışı gerçekleştiren birçok firmanın olmazsa olmazı, voleybol topu diyebiliriz. Bu kadar çok satışının gerçekleştirilmesinin asıl nedeni, yapımında kullanılan malzemenin dayanıksız olmasıdır. Çoğunlukla spor salonu gibi aktivite mekânlarında kullanılan voleybol topu, gerek malzemenin kalitesinin iyi olmaması gerekse dikişlerin sağlam olmaması sebebiyle fiziksel hasar almaktadır.

ERKEN BİTEN ÖMÜR

Fiziksel hasara maruz kalan her voleybol topu, geri dönüşümsüz olarak ömrünü tamamlamaktadır. Bu sebeple sipariş edeceğiniz voleybol toplarının ürün kalitesini mutlaka göz önünde bulundurmalısınız. Ono Sport olarak, voleybol topu imalatı, promosyon voleybol topu imalatı ve baskılı voleybol topu imalatı hizmetlerimizde, görevinde uzman arkadaşlarımız eşliğinde uygun malzemeleri seçerek üretim yapıyoruz.

UYGUN MALZEME SEÇİMİ

Eğlence ve spor amaçlı aktivitelerinizde kullanabileceğiniz voleybol topu ürünlerinin üretimi Ono Sport olarak tarafımızca yapılmaktadır. Ürettiğimiz voleybol toplarının gerek esnekliği, gerek malzeme kalitesi sebebiyle normal toplara kıyasla sağlamlık açısından daha ideal bir ürün olduğunu söylemekten gurur duyuyoruz.

SAĞLAMLIK PERFORMANSI

En çok etkiye ve basınca maruz kalan futbol topu olmasına rağmen, genellikle fiziksel zorluk aşamalarından geçen voleybol topudur. Çünkü voleybol topunun genel olarak kabul gören bir üretim biçimi vardır. Şekil, boyut ve esneklik olarak standart ölçülerle üretimi gerçekleştirilen voleybol topu, farklı aktivitelerde farklı görevler görebilmektedir. Bu sebeple bir voleybol topunda en ilk aranan özellik sağlamlık performansıdır.

TEST SÜRECİMİZ

Firmamız, üretimini gerçekleştirdiği her ürüne zorunlu sağlamlık testi uygulamaktadır. Bu testler sayesinde, müşterilerin daha sonradan olumsuz etkilenebileceği şikâyetlerin önüne geçmektedir. Üretim kısmında testlerimizden geçemeyen ürünler satışa sunulmamakta, hata yapılan üretim aşaması tekrar değerlendirilmektedir.


SİZ İSTEYİN BİZ YAPALIM

ONOK Plastik müşteri deneyimine önem veren firma politikasını benimsemektedir. Bu sebeple, ürünlerin sipariş ve satış esnalarında tıpkı bir marketten alışveriş yapıyormuş hissi uyandırmayı hedefler.

Toplu alım ve satım işlemleri esnasında oluşan; resmi aşamalar ve sözleşme aşamaları, müşteriler için zorunlu yük haline gelmektedir. ONOK Plastik bu durumun önüne geçerek müşterilere tamamen konfora dayalı bir alışveriş deneyimi yaşatmayı amaç edinmiştir. Dolayısıyla siz değerli müşterilerimiz, sipariş verirken kusursuz bir alışveriş deneyimi yaşayacağınızdan emin olabilirsiniz.


15 görüntüleme0 yorum

Son Yazılar

Hepsini Gör
bottom of page